Varumärken

Servetter & Engångsprodukter

Tycker du att det är svårt att duka bordet snyggt vid speciella tillfällen och högtider? Då har vi ett brett sortiment med servetter, tallrikar, muggar och andra festartiklar.

Vi har design för alla tillfällen 2-300 motiv, varje år kommer vi med ca 40-50 nya motiv. Öka er försäljning med säljande design. Alla våra servetter tillverkar vi ifrån vår fabrik i Tyskland ti-flair och vi har den exklusiva ensamrätten i Sverige för varumärket. Vi erbjuder även en hel del motiv med Svensk design. Här finner ni även andra engångsprodukter så som tallrikar, muggar och andra kompletterande produkter.

Kontors/Office

Kontorsprodukter har vi ett brett sortiment med säljande produkter inom Kontoret/office.

Kontoret/Office består av bl.a. pappersblock, sticky notes, shoppinglistor magnet, kuvert, whiteboard koncept samt ritblock till barn mm.

Perfectpetzzz Lek

Vi har den exklusiva ensamrätten i Skandinavien för varumärket Perfectpetzzz Original. Till detta koncept har vi ett antal säljande produkter inom Lek, så som rittavlor, ritblock, matta/förvaringssäck, kalasprodukter mm.

NIKOLAI sminkborstar

Vi har den exklusiva ensamrätten i Skandinavien för varumärket NIKOLAI sminkborstar. Till detta koncept har vi ett antal säljande produkter så som hårprodukter, organizers mm. Vi kan även erbjuda tillverkning av en mängd olika kompletterande produkter inom denna produktkategorin.

Vårt Företagsnamn & Varumärke

Vi har ett flertal produkter som vi producerar under vårt egna varumärke MÄSTERLJUS. Vi tillverkar bland annat lyktor med mera. Därtill har vi en mängd olika “No name” produkter som är volymprodukter exempelvis klädvårdsrullar, glasögonservetter med mycket annat.