Om oss

Mastersweden.se är ett Svenskt handelshus som säljer till Återförsäljare/Företag. Hos oss kan Ni handla säljande produkter till rätt priser och snabb leverans.

Vi representerar fabrikerna direkt och erbjuder tillverkning av en hel del av våra produkter och om ni önskar tillverkar er egen design. Främst är det olika butik-kedjor/c-lager kunder som vi tillverkar produkter till. Men vi tillverkar även åt Entreprenörer/designers och andra företag som önskar tillverkar en specifik produkt med sin design.

Mastersweden.se erbjuder också kompletterande produkter som gör att vi kan hålla en större bredd på vårt sortiment via partnerföretag. De företagen har produkter som bidrar till merförsäljning hos våra kunder. Detta hjälper våra kunder att handla mer ifrån ett ställe här på www.mastersweden.se

Partner företag

Ni som partner företag skall se oss som er ”digitala säljare på Internet”. Vi är ett komplement till er egen försäljning. Med oss skapar ni merförsäljning. Vi säljer till återförsäljare/företag och ni når kanske kunder ni annars inte skulle nå ut till.

Vi söker efter tillverkare, varumärkesägare, grossister och entreprenörer som vill sälja sina produkter via mastersweden.se plattform. En fördel är att ni själva ej behöver investera i någon dyr webbshop till återförsäljare. Ni kan använda vår plattform istället, vi är er “digitala säljare”.

Kontakta oss för att höra mer hur det fungera,

Ni får tillgång till vårt nätverk av kunder och vi erbjuder er att sälja era produkter via masterljus.se. Vi förenklar er logistik, då ni endast leverera till oss och vi leverera i vår tur ut till våra kunder. Idag består större delen av vår försäljning till återförsäljare i Sverige. Därtill säljer vi en del till Norge, Danmark och Finland. Men vi kommer att satsa på att nå ut på fler marknader.

Ni förser oss med bilder med vit bakgrund. (helst jpg 1200*1200) samt basfakta om produkten. Därefter kan vi startar sälja och marknadsföra era produkter. På så sätt kan ni enkelt sälja era produkter via oss till de kunder som önskar handla via vår tjänst på Internet.

Ni tar ingen risk, ni skapa en möjlighet att sälja mer via oss.

Välkommen att kontakta oss för ett samarbete oss emellan.

MATERIAL & KVALITET

Alla våra pappersprodukter är ett fokus på att papper som miljötänk, när de är förbrukade kan förmultna och bidrar till en hållbar utveckling. Vid andra produkter vi tillverkar utgår vi alltid vad som är bästa möjliga tillverknings lösningen för just den produkten. Men framför allt så är det ett sätt för oss att agera, ta ansvar för miljön, och skydda djurlivet.

ETISKT, MILJÖVÄNLIGT & HÅLLBARHET

Våra produkter, och tillverkningen av dem, sker i enlighet med EU- och REACH-riktlinjer, och uppfyller de miljömässiga krav som finns på den svenska och europeiska marknaden. Förpackningar är tillverkade i 100 % återvinningsbart material i papper eller PP. Vi tror på hållbar utveckling och ansvarsfullt företagande och gör därför allt vi kan för att bidra till det.

Tillverkning av servetterna sker i fabrik i Tyskland och uppfyller alla EU standards och miljömässiga krav. Vi använder exklusive kvalitets papper och premium tryck (klor fritt och fritt ifrån blekningsmedel.) och vi använder exklusive certifierad vattenbaserade färger. Plastfolien är tillverkad i PP. Övriga artiklar tillverkas i Europa eller i Asien. Idag representerar vi fabriker ifrån ca 15 länder framförallt i Skandinavien och Sverige.

Våra pappersprodukter är Miljövänliga och återvinningsbara.

Alla våra produkter skyddas av Copyright.

Svensk design

Mastersweden.se anlitar Svenska designers vid framtagande av produkter. Vårt fokus är att finna tidlös svenska klassiska motiv och även mer stilrena och moderna motiv. Den Svenska och Skandinaviska designen är väl känd världen över. Till vår egen design har vi även design ifrån våra fabriker, så vi kan hålla ett brett sortiment inom våra produktgrupper.

Snabb leverans

Varje produkt har en produktstatus, som visar hur snabbt vi kan skicka varan.

Lagervara: Vi har varan på vårt lager och kan skicka den omgående. Vi har snabb leverans, normalt skicka vi varorna inom 1-2dagar ifrån vårt lager. (leverans inom Sverige)

Beställningsvara: När det gäller en del beställningsvaror, så är det kompletterande produkter och beställer ni av dessa varor, skickar vi inom den tiden vi uppger på respektive produkt. När man förboka produkten, så står det minsta. Antal samt ca leveranstid på den specifika produkten.

Tillverkningsvara: När det gäller tillverkningsvara, så gäller det att ni boka upp minsta antal för den specifika produkten. Där står även en indikation på leveranstid. Förbokning av produkten gäller, det är ingen vara vi har på lager.

Tillfälligt slut*: Då står det att varan kommer in igen och är tyvärr slut. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Slut*: Då är varan slut, kontakta oss för mer information.

Fraktkostnad:

De kunder som beställer här på Mastersweden.se har vi fast frakt kostnad 199kr/leverans (oavsett hur mycket ni beställer), vid leveranser inom Sverige. Sker Leverans utanför Sveriges gränser, då tillkommer den faktiska fraktkostnaden för den leveransen. Avtalskunder med inloggning, där gäller fraktkostnad enligt vårt avtal oss emellan.

Information om priser:

Alla priser på www.mastersweden.se är Åf-priser exklusive moms. Du som handlare/återförsäljare köper våra varor här till dessa priser. När det gäller vår rekommendation av slutkundspriser, så rekommenderar vi Åf-pris* 2,5 = pris.ink.moms till slutkund. Vid kampanj eller flerköps rabatt rekommendera vi Åf-pris*2 = pris.ink.moms.
Detta är dock endast en rekommendation, ni sätter era egna priser. Ni känner era kunder och er målgrupp bäst.

Om ni köper större volymer eller kan mixa pallbeställningar. Kontakta oss för rabatter och ansökan om kund inloggning. Vi har även en del butik-kedjor som vi har avtal med, då kan respektive butik logga in och lägga beställning och vi skickar direkt till butiken. Alla kedjor som är intresserad av att veta mer hur det fungerar, vänligen kontakta oss. Välkomna!