Köpinformation

Mästerljus är en WEBSHOP till Återförsäljare och Företag

Välkommen Återförsäljare och Företag!

Ni kan enkelt beställa direkt från hela vårt sortiment av artiklar med bara några tryck.

PROVA GÄRNA ATT BESTÄLLA GENOM VÅR WEBTJÄNST
– SNABBT,ENKELT och SMIDIGT!

Beställningar kan göras här i vår webbshop eller ringa oss, eller via mail eller besöka oss i Varberg.

Du som återförsäljare eller företag är välkommen att handla hos oss. Är ni privatpersoner så hänvisar vi er till någon av våra återförsäljare.

Hur beställer man genom webshoppen?

  1. Gå till varje produkt och köp de produkter ni önskar. Ni hitta produkter via vår sökfunktion, eller via kategorierna till höger, eller via snabborder.
  2. Ni kan handla här direkt utan konto/inloggning och ni får våra återförsäljare priser direkt.
  3. Ni skall beställa antal fp/st för varje artikel, så det blir jämna kartonger. På varje artikel finns information om hur många som finns per kartong. Exempelvis servetter ligger 12fp/kartong, så du beställer 12, 24 eller 36 osv…Fyll i önskad kvantitet.
  4. Minsta ordervärde/beställning är 2500kr. (alla priser är exl.moms) Ni mixar produkter fritt ni önskar.
  5. Fraktkostnaden är fastpris: 199kr/leverans inom Sverige. Oavsett hur mycket du beställer. Ju mer du beställer ju lägre blir frakten av din totala kostnad. Sker leverans utanför Sveriges gränser, då blir ni debiterad den faktiska kostnaden. Är ni Avtalskund med inloggning, då följer ni ert fraktavtal med oss.
  6. Du kan också välja att lägga beställning via vår snabborder om du vet vad du skall beställa.
  7. Du kan gå till din kundvagn för att få en översikt på din beställning. Om du vill justera antalen/artikel här, så är det enkel att du lägger in de antal du önskar. Obs antal så det blir jämna kartonger/artikel. Det enklaste/snabbaste sättet är att klick köp på de produkter ni önskar och sedan i kundvagnen justera antalen i slutet.
  8. När du är klar med din beställning, så går du till kundvagnen och fyller i dina uppgifter. Vi har Nets säkra betalningar. Så du kan betala med kreditkort eller mot faktura. Ni som har inlogging och är avtalskund, då fakturera vi er direkt själva.
  9. Du får en orderbekräftelse med webb order nr, denna kan du välja att skriva ut. Din beställning är klar.
  10. Vår shop är anpassad, så du enkelt kan beställa ifrån din dator, Ipad eller ifrån din Smart phone. Det gör att det är enkelt att göra på platsen där du befinner dig för stunden. Välkommen!!

Vi har snabba leveranser (vi skickar ifrån vårt lager 1-2dagar)

Alla produkter har en produktstatus som visar på hur snabbt ni kan få er leverans. Oftast skicka vi er beställning samma eller nästa dag. Det betyder att ni har er beställning inom 2-3dagar.

Produktstatus/leveranser:

Lagervara – Varan finns på vårt lager och vi skicka omgående. Normal 2-3dagars leverans.

Beställningsvara – Varan finns i vårt sortiment, men det står information när vi beräknas kunna skicka din leverans. Eventuellt står det minsta beställnings antal man måste beställa.

Tillverkningsvara – Varan tillverkar vi på uppdrag åt er som beställer. Leveranstid samt minsta antal ni måste beställa.

Slut – Då är varan slut

Tillfälligt slut – då kommer varan in igen inom 2-3veckor.

Utnyttja fraktutrymmet optimalt

Information om ni vill utnyttja frakt utrymmet på bästa möjliga sätt, så följer här lite fakta:

Detta spara miljö och ekonomi.

1 transportkartong = 216fp Matservetter (= 18kartonger*12fp)

2 transportkartong = 432fp Matservetter (= 36kartonger*12fp)

3 transportkartong = 648fp Matservetter (= 54kartonger*12fp)

1 pall halv 1,25 i höjd = 1296fp Matservetter (=108kartonger*12fp)

1 pall helpall 2,40 i höjd = 2592fp Matserveter (=216 kartonger*12fp)

Men ni mixar er beställning med det ni önskar. Men här får man en viss vägledning. Minsta beställningen är varor för 2500kr.

Kunder med Inloggning

Önskar du få inloggning och ett eget konto, så du kan logga in. Då kan du ansöka om att få inloggningsuppgifter. Du kan enkelt ansöka om detta här. Fyll i uppgifterna, så lägger vi upp ett konto till er. Vi lägger då upp er som kund med era specifika kund avtal. Låt oss höras vidare om hur vi kan utveckla vårt samarbete tillsammans. Ni ansöker på inloggningssidan. Vi vill tillsammans mer er skapa merförsäljning.

Ni som har inloggning, ni loggar in med ert kundnummer eller mailadress samt ert lösenord.

Ni får då direkt ert eget kundavtal gällande priser, kredit och fraktavtal. I annat fall fungera det att beställa precis som ovan.

Restorder

Om någon vara skulle vara slut när vi skall skicka er beställning, då justera vi er order. Ni får beställa om varan igen nästa gång ni beställer. Så generellt skicka vi inte restorder.

Betalningsvillkor

När du handlar här kan du välja att betala med kreditkort eller via faktura. Vi använder oss av Nets betalningssystem.

Som inloggningskund/kreditkund hos Mästerljus får du varorna levererade till dig mot faktura och betalningsvillkor 20 dagar.

Kreditprövning sker via Nets standard eller via vår Mästerljus kreditprövning.

Reklamationer

Vid reklamationer kontakta Mästerljus för godkännande. Begäran om reklamationer skall ske senast 14 dagar efter det att godset är levererat.

Reklamationer vid senare tillfälle accepteras ej. Alla priser är i svenska kronor och exklusive moms.

Vid skadat gods

Vid yttre skada på emballaget skall detta omgående meddelas till den speditör som levererat godset samt göra en notering om skadan på aktuell fraktsedel. Reklamationer vid senare tillfälle accepteras ej. Skadeanmälan görs direkt till transportbolaget.

Om varan är transportskadad utan att yttre emballaget är skadat, skall det anmälas till Mästerljus inom 7 dagar. Reklamationer vid senare tillfälle accepteras ej.

Vid frågor ring eller maila oss!

Telefon: 0340-675770  mail: webmaster@mastersweden.se