Förboka tillverkning av våra produkter

Tillverkning

Här förboka du din beställning eller tillverkning av våra produkter.

Ni kan förboka produkter som vi tillverkar åt er, ni kan mixa produkter på pallar eller mix av container. Beroende på var tillverkningen sker.

Vår design, produkter ifrån vårt sortiment eller kan vi tillverka åt er produkter med er egen design!

Exempel på kunder som vi tillverkar åt eller har tillverkat produkter till genom åren:

  • Gekås, Netto, Willys-Axfood-DAGAB, ICA, ÖOB, Clas Ohlson med flera.

Entreprenörer/Designers som vill producera produkter med sin egen design.

Grossister/agenter med egen säljorganisation ni kan köpa produkter ifrån oss. Vi förbättra er omsättningshastighet på de produkter vi lagerhåller och som ni köper via oss. Snabba leveranser bidrar till att ni kan minska ert lager och inte binda kapital i ert lager.

C-lager kunder kan vi skicka till ert centrallager eller så skicka vi effektivt direkt ifrån vårt lager till varje enskild butik. Då behöver varan ej gå via ert c-lager och vi skapa ett effektivt flöde och mindre kapitalbindning för er. Vi anpassar oss efter vad som är bäst för varje enskild kund.

Registrera dig som kund eller kontakta oss, så du får en inloggning till våra fabriker. Varje fabrik vi representerar har sin egen digitala katalog.

Servetter & Engångsartiklar

Tycker du att det är svårt att duka bordet snyggt vid speciella tillfällen och högtider? Då har vi ett brett sortiment med servetter, tallrikar, muggar och andra festartiklar.

Vi har design för alla tillfällen, varje år kommer vi med ca 40-50 nya motiv. Öka er försäljning med säljande design. Alla våra servetter tillverkar vi ifrån vår fabrik i Tyskland ti-flair och vi har den exklusiva ensamrätten i Sverige för varumärket. Vi erbjuder även en hel del motiv med Svensk design.

Kontoret

Kontorsprodukter är ett brett sortiment och vi har ett säljande sortiment inom Kontoret/office.

Kontoret består av bl.a. pappersblock, sticky notes, shoppinglistor magnet, kuvert, whiteboard koncept samt ritblock till barn.

Perfectpetzzz Lek

Vi har den exklusiva ensamrätten i Skandinavien för varumärket Perfectpetzzz Original. Till detta koncept har vi ett antal säljande produkter så som rittavlor, ritblock, matta/förvaringssäck mm.

Nikolai sminkborstar & tillbehör

Vi har den exklusiva ensamrätten i Skandinavien för NIKOLAI sminkborstar. Till detta koncept har vi ett antal säljande produkter så som hårprodukter, organizers mm.

Lyktor med mera

Vi har ett flertal produkter som vi producerar under vårt egna varumärke MÄSTERLJUS. Vi tillverkar bland annat lyktor med mera. Därtill har vi en mängd olika “No name” produkter som är volymprodukter exempelvis klädvårdsrullar, glasögonservetter med mycket annat.

Lyktor är ett produktområde, där vi tillverkar en mängd olika varianter är lyktor. Vi tillverkar på våra kunders uppdrag och endast på förbokad beställning. Vi erbjuder även möjlighet att förboka tillverkning för enskilda butiker och när vi fått ihop en mixad container, då lägger vi produktionen. Du kan köpa en mixad container själv eller så kan vi samla kunder som vill beställa, så ni tillsammans kan få ihop en mixad container. Kontakta oss för mer information.

Smarta hem produkter

Vi erbjuder tillverkning av smarta produkter till hemmet.